Reflections

EXPOSITIE ‘REFLECTIONS’ TOONT KUNST VOOR IEDEREEN

Kunst doet iets met de mens. Waar je ook vandaan komt, met welke achtergrond; een beeld kan je vanuit het niets treffen. Kunst is als een spiegel. Een reflectie van hoe je je voelt op dat moment; wat je denkt, wat je doet, waar je in gelooft en hoe je je gedraagt. Iedereen heeft behoefte aan iets dat je weg laat dromen uit het hier en nu. Of wat reflecteert wie jij bent en waar je voor staat. Kunst reflecteert niet alleen wat je als individu ervaart, maar vertegenwoordigt ook wat er speelt in de maatschappij.

Kunst is voor iedereen.

REFLECTIONS toont het werk van 5 inspirerende makers die ieder hun eigen visie op reflectie weergeven. De een doet dat heel letterlijk, de ander kiest voor het figuurlijke. Allen weerspiegelen op hun manier hoe zij in het leven staan en hoe zij de wereld ervaren.

Met werk van Jaap Scheeren (fotografie), Onno Adriaanse (product ontwerp) Patrick van Vliet (fine art), Laura Grimm (textiel installaties) & B.D. Graft (fine art). Al het werk dat gepresenteerd wordt is ook te koop.

Opening op 19 maart vanaf 16:00 uur. De expositie is te zien t/m 28 mei 2017.

De expositie is onderdeel van verschillende exposities die gedurende het jaar plaatsvinden in Adam & Siam en waar naar aanleiding van een thema er werk wordt gekozen van interessante, hedendaagse makers uit binnen- en buitenland. In alle ruimtes van het pand zal werk te zien én te koop zijn.